Idioma:

2019 ArkhamStudio

Identitat Corporativa

Terra d’Arquers

Un indret on el temps s’atura

a anys que la família Ruiz Morales dirigeix el camp de tir amb arc Vall-Llobera, situat a plena natura entre Tona i Muntanyola.
A més de la gestió d’aquest lloc, també es dediquen a fer exhibicions en mercats medievals i tota mena d’activitats relacionades amb l’arqueria i l’espectacle.
Amb el canvi de generació i el negoci passant de pares a fills, el recinte s’obre a més activitats i aspira a convertir-se en un parc temàtic en tota regla.

 

Vam començar amb el naming, canviant “Camp de tir amb arc Vall-Llobera” per “Vall-Llobera Terra d’Arquers” una opció més evocadora, en sintonia amb els nous objectius que es proposen.

 

La marca combina elements de cal·ligrafia medieval amb una “posada en escena” actual, contemporània, fent servir una clau tipogràfica per representar un arc.

Considerant que aquesta proposta arriba en un moment on, gràcies a sèries com Game of Thrones o Vikings, la temàtica medieval està en auge, des d’un primer moment vam tenir clar de treballar amb elements heràldics.
Vam dissenyar vàries formes per representar els diferents serveis que ofereix el parc.
Cadascun dels símbols (obviant els de naturalesa fantàstica) tenen relació amb elements de la zona de Vall-Llobera: llops, cabirols, roures, aus rapinyaires, etc.

 

 

¿Vols veure més coses?

Projectes

Arkham Studio

C. Vendrell, 13 baixos
08560 Manlleu

Arkham Studio BCN

Espai INNOBA
C. del Perú, 52
08018 Barcelona

Contacta’ns

(+34) 93 850 66 00
info@arkhamstudio.com

Segueix-nos

Menú